2012.03.03.
10:09

Írta: paintwall

Lakástrend 2012 – Moree stand

A Pinxit Design Studio belsőépítészeivel közösen terveztük az idei (most vasárnapig megtekinthető) Lakástrend és Design kiállításra a Moree fénybútorainak standját, azaz mi a grafikát hoztuk, gyúrtuk, hangoltuk ösze a térrel.
Szuper volt együtt dolgozni a pinxites lányokkal, volt pár ötlet, amit eldobtunk, felszedtünk, meggyúrtunk, kisimítottunk, lepucoltunk és lett ez - a bútor és a cég arculatához idomuló, és a mi stílusunkat is kifejező vonalrajz. (grafika: László Zsuzsi)

A Moree saját terméke az a sokszínű LED-izzó, amelyet a grafikában is megjelenítettünk. A térbe került egyéb bútorokat, kiegészítőket a Blofield és a Möbelkunst adta.

A gyártásban a Dekorkommandó segített, a felragasztásban pedig Dani Gitta, akinek lélekjelenléte és szakértelme nagy-nagy segítség volt számunkra.

Köszönjük mindenkinek az együtt dolgozást, remek kaland volt!

És most jöjjenek a képek:



 Fotók: Glázer Attila

Szólj hozzá!

Címkék: matrica lakástrend laszlozsuzsi pinxit moree dekorkommando

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr264285788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása