2012.07.17.
11:10

Írta: paintwall

Onnan tudod, hogy rendezvényszervező vagy...

Egy hete készült el legfrissebb munkánk, a Bo Event & Multeam Events Partnership irodája Budán. A rendezvényszervező csapat azzal keresett meg minket, hogy új székhelyüket varázsoljuk át, mégpedig egy korábbi irodai koncepciónk alapján, amibe beleszerettek.  Egy előzetes felmérést és jó pár egyeztetést követően átszabtuk a szóban forgó tervet. Kezdetnek a cég átküldte azokat a tárgyakat, hívószavakat és kifejezéseket, amik jellemzik a területet. Ezek alapján újabb rajzok születtek.  Ha már szóbeliség: egy egészen izgalmas kísérletbe fogtunk. A térélményt ezúttal szöveges üzenetekkel igyekeztünk tovább fokozni. Maguk a dolgozók öntötték szavakba hivatásuk lényegét. Ebből születek a következő mondatok:

Onnan tudod, hogy rendezvényszervező vagy...

...ha nem ülsz le, pedig van szabad hely és nem eszel, pedig ötfogásos vacsora van terítéken.

...ha cipőfűzőszorító-pöcök gyártóhoz is van kontaktod a telefonodban.

...hogy a stressz-oldó jóga alatt azon agyalsz, hogy miként érsz elsőnek az öltözőbe, hogy aztán elsőként hajthass ki a parkolóból.

...ha kelléklistát, játéklistát és forgatókönyvet írsz a 4 éves lányod 8 fős szülinapi bulijára.

...ha az autódban egyedül a vezető ülésben van hely.

bo01.JPG

A csapat tagjai a nagy közös munkaterükön kívül egy kis étkezőhelyiséget szerettek volna élőbbé tenni. Az eredetileg csak az üzenőfalnak szánt fekete táblafestékes felület azonban kicsit megváltozott a kezünk nyomán. Úgy éreztük kereknek a dolgot, ha a kinti grafika itt is visszaköszön - meglazítva az amúgy szögletes síkokat. Ismét a Dekorkommandó segítségével ügyködtünk, nem sajnálva a tértől a fóliát, miközben körülöttünk rendületlenül zajlott a munka.

bo07.JPGbo06.JPGbo05.JPGbo11.JPGbo15.JPGbo16.JPG bo18.JPGbo19.JPGbo20.JPG

Köszönjük a fotókat Glázer Attilának!

Szólj hozzá!

Címkék: zöld iroda matrica narancs fólia arculat rendezvényszervezés táblafesték laszlozsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr704661657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása