2012.08.15.
14:09

Írta: paintwall

Barbro műhely

Pár hónappal ezelőtt készült el Fóris Barbara "textilügyi-szakértőnk" stúdiója, erről adunk most képes beszámolót.

m˚terem01.jpg

A stúdió a volt csillebérci tábor területén található, igazi retro építőtábor hangulattal, betonlépcsővel, lambériával valamint minimum 40 darab fűtőtesttel kibélelve.

Az eredeti terv a „Matisse miatt” címet viseli, mivel az eredetileg magyar motívumból kiinduló grafikát elemeire bontva Matisse-t idéző formák születtek, így a színeket is erre hangolta a tervező.

matisse_miatt.jpegmatisse.jpeg

Saját textilműhelyének kialakításakor természetesen a saját márkájának - Barbro design - arculatához igyekeztünk alkalmazkodni. Egyes elemeket festettünk, pár motívum viszont textilként - fekete bársony - került fel a falra.

igy_keszul.jpgHPIM9405.JPG

A lépcső dekorálása régi tervünk volt. Sablont készítettünk ugyanennek a motívumnak a felszabdalásával, kimaszkoltuk, majd fehér betonspray-vel fújtuk meg.

lepcso2.jpg

Barbara itt tervezi ruháit, kiegészítőit valamint itt tartja "kreatív szabás-varrás tanfolyamát".

banner.JPG

Izgalmas feladat volt ilyen épületben dolgozni, megvalósítani ötleteinket egy kreatív közegben, mely remélhetőleg inspiráló azok számára, akik itt megfordulnak tervezni, alkotni, vásárolni.

Szólj hozzá!

Címkék: textil varrás falfestés betonspray fóris barbara

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr854713485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása