2013.07.12.
07:18

Írta: paintwall

Poli-Farbe / Max City Design+

Április közepén keresett meg minket a Poli-Farbe festékgyártó cég, hogy gondolkodjunk együtt. Első  közös megjelenésünkre a májusi Max City Design+ kiállításon került sor. A tervezés közben további felkérést kaptunk, hogy a falfelület előtti teret is alakítsuk ki, rendezzük be.

11.jpg

A kiállításon a Max City és Simkó Szilvia (MAX Design Stúdió) segítségével állítottuk össze az enteriőröket. A falon a Poli-Farbe Platinum falfestékeivel és a Platinum Decor termékcsaláddal dolgoztunk, egyedi technikákkal, új színekkel és lakásszépítési ötletekkel dobtuk fel a teret. A Platinum csepegésmentes, egyrétegű festék, ami könnyen terül falon, és ez jótékonyan segítette a munkánkat. A Platinum Decor termékcsalád kül- és beltéren is használható anyagainak segítségével egyedi struktúrákat alakíthattunk ki.

14.jpg35.jpg29.jpg42.jpg

A kivitelezést Pálinkás Mariann és Pálinkás Szilvia testvérpáros végezte, akik civilben képzőművészként és művészettörténészként tevékenykednek, köszönjük a munkájukat és szeretnénk a jövőben is velük együttműködve megvalósítani a Paintwall festett projektjeit.

20.jpg

Koncepcióterv, projektvezetés,: László Zsuzsi

Grafikai tervek: Horváth Mónika és László Zsuzsi

Fotók: Glázer Attila

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás festés laszlozsuzsi horváth mónika poli-farbe max-city

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr295401290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása