2012.04.24.
13:19

Írta: paintwall

Magyar Design 2012

"Idén a Hungexponak az a remek ötlete támadt, hogy külön standon mutassa be a fiatal, magyar dizájnereket. Az ötlettel felkeresték Németh Gabriella lakberendezőt, aki a Design Terminál segítségével egy csokorba gyűjtötte a tervezőket, majd létrehozta a standot. A kiállítók között szerepelnek olyan ismert fiatal tervezők és csoportok, mint Szőke Gábor Miklós, Juhász Ádám, Juhos Lehel, a Hannabi, a Heonlab, a Tervhivatal, Szabó Dávid, a Pos1t1on és a SSilasi. De nem csak munkáikat tekinthetjük meg a kiállításon, hanem őket is, hiszen hétvégén előadást is tartanak az érdeklődőknek.
A MagyarDeign stand falát és egész arculatát a Paintwall jegyzi."

4szoba cikk szépen összefoglalta, köszönjük.

Köszönet Németh Gabriellának és az OTTHONDesign-nak, hogy részt vehettünk az eseményen valamint az Expo Dekor a segítségét!

Grafika: László Zsuzsi
Fotók: Glázer Attila

Szólj hozzá!

Címkék: grafika matrica hungexpo laszlozsuzsi magyardesign

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr624470577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása