2011.07.10.
22:24

Írta: paintwall

A mi konyhánk

ilyen lett, poharas lett. Lila-fekete. A falon a kanna es társai matricák - a lila fényes, a fekete matt. Jó teszt volt ez a grafika arra - nekünk és a fóliának -, hogy lássuk, mi az a vékony rajz, ami bírja ezt a technikát.
Teritőnkre, párnáinkra szitázva kúszott fel az étkészlet. A párnák mind különböznek - elrendezésben, színkombinációban -, maradva a három alapszinnél. (Textil és matrica esetében nem kis feladat a közös nevező megtalálálsa - ami a színes anyagokat illeti.)

A poháralatét volt előbb (gombhoz a kabátot), ez egy naptár-funkcióval is rendelkező műanyag szett, mattfóliával, hogy bírja a strapát. A sarkuk lekerekitve, hogy senki ne sérüljön meg egy-egy fékevesztett teadélutánon.

 
Itt van ez a grafika kicsit más elrendezésben, egyéb ötletekkel: poharas


(fotók: Glázer Attila)
 

Szólj hozzá!

Címkék: konyha matrica textil szita poharas

A bejegyzés trackback címe:

https://paintwall.blog.hu/api/trackback/id/tr753056070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása